Workshops & Feestjes organiseren?

Origineel en uitdagend in Zwolle

Met liefdevolle docenten

Het meest originele uitje

Op zoek naar een originele workshop voor een vrijgezellenfeestje, personeelsuitstapje of vriend(inn)enuitje? Zoek niet verder!
Bij Dance & Yoga Zwolle vind je altijd iets dat bij je past. Maak je de basis van paaldansen eigen, creëer samen met de docent een mooie dans, kom op de kop hangen in hoepel en doek of zwaai een rondje om de paal. Op zoek naar rust in plaats van inspanning? Kom kennismaken met verschillende vormen van yoga op de mat en in de lucht. Het is ook mogelijk verschillende workshops met elkaar te combineren. 

Zwanger? Geen probleem, veel workshops kan je met wat aanpassingen waarschijnlijk gewoon meedoen. Geef het wel even aan bij de aanmelding als je aanstaande moeders in de groep hebt.

Workshops

Oftewel, voor ieder wat wils!

Populaire gelegenheden

Hier gaan we lol maken

Locaties

Dance & Yoga Zwolle

Ceintuurbaan 16N/P
8024 AA Zwolle

Op locatie naar keuze

Met onze Paaldansbus komen wij overal! Kijk voor meer informatie op www.paaldansbus.nl 

Buiten activiteiten

De Agnietenplas óf
Stadsstrand Zwolle

Of welke locatie bedenk jij? 

Wat zijn de kosten?

Tarieven*

Kinderen**

1 uur
15 per persoon
 •  

Kinderen**

1,5 uur
17,50 per persoon
 •  

Volwassenen

1,5 uur
25 per persoon
 •  

Volwassenen

2 uur
30 per persoon
 •  

* minimale groepsgrootte 6 personen; genoemde tarieven zijn inclusief btw
** kinderen tot 14 jaar

Voor de SUP-Yoga betaal je €12,50 extra p.p. voor het huren van het SUP-Board

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de video over wat onze leden over ons zeggen en bekijk ons workshop aanbod hieronder.

Workshop

Paaldansen

Paaldansen is een fantastische manier om aan kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen te werken. En het is ook nog eens ontzettend leuk! Tijdens deze workshop leer je losse tricks en/of een korte choreografie op muziek. Draag een kort (dans)broekje wanneer je de workshop komt volgen. Dankzij je blote huid heb je meer grip op de paal. 

Wat kan je verwachten?

Een workshop vol plezier en uitdaging! Jullie kunnen een prachtige dans maken of een power work-out boeken. Altijd op jouw niveau! 

Leuke feitjes

Workshop

Aerial Yoga

Met behulp van een groot, in lus-vorm opgehangen doek, dat ook wel een hammock wordt genoemd, ga je yoga doen. Het doek draagt en ondersteunt je bij de yoga-houdingen die je uitvoert, maar daagt je tegelijkertijd ook uit om in balans te blijven. Ervaar de massage die de druk van de hammock je geeft, voel hoe de spanning je lichaam verlaat en hoe je extra bewegingsvrijheid vindt.

Kleding advies

Draag een T-Shirt dat je oksels bedekt en een lange legging wanneer je deelneemt aan deze workshop.

Leuke feitjes

Workshop

Yoga

Ook voor reguliere Yoga workshops ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nou een relaxte yogales wilt volgen waarin ontspanning centraal staat of de uitdaging wil opzoeken, alles is mogelijk. Geef in het contactformulier aan met welk doel jou groep komt en wij maken een volledige les op maat voor jullie.

Wat kan je verwachten?

Verwacht helemaal niks en laat het gebeuren. 

Leuke feitjes

Workshop

Acro Yoga

Leer vliegen bij de workshop Acro Yoga! Wie heeft het vroeger niet gedaan, je jongere broertje/zusje op je voeten laten balanceren als een vliegtuigje. Maar wist je dat dit ook kan met volwassenen? En dat er nog veel meer gaafs samen te doen is met de zwaartekracht? Combineer yogahoudingen samen en laat de ander vliegen in een ‘fishpose’ of maak een menselijke stapel ‘downdogs’. 

Wat kan je verwachten?

Yoga met een hoop lol en ook een ultieme manier om elkaar te (leren) vertrouwen.

Leuke feitjes

Workshop

Aerial Dance

Bij de Aerial dance workshop waan je je een echte luchtdanser. Werk aan kracht en flexibiliteit terwijl mooie tricks aangeleerd krijgt in de hammock. Een hammock is een lang doek dat in lus-vorm is opgehangen. 

Kleding advies

Vanwege de hygiëne wordt aangeraden om een t-shirt met mouwen, een lange legging en eventueel beenwarmers te dragen.

Leuke feitjes

Workshop

Aerial Kids

Eens iets anders doen op je kinderfeestje dan zwemmen of bowlen? Mag je graag klauteren, dansen en nieuwe dingen leren? Overweeg dan eens om je kinderfeestje bij Dance & Yoga Styles te vieren. Onze docenten helpen je graag bij het leren van je eerste paaldans-moves of tricksin hoepel en doek. In de dansschool zijn valmatten aanwezig en waar nodig zullen de docenten je helpen in (of uit) een houding te komen.

En papa en mama dan?

Papa en mama zijn natuurlijk welkom om te blijven kijken! Is de workshop goed bevallen? Informeer dan naar de Aerial Kids lessen voor nog meer aerial fun.

Leuke feitjes

Workshop

Aerial Hoop

Voel je een echte acrobaat in de Aerial Hoop. Werk aan flexibiliteit en kracht en maak mooie sierlijke vormen in de 

Wat doe ik aan?

hoop. Tijdens deze workshop leer je bepaalde tricks die je kan combineren tot een echte dans.
Een hoop is een grote stalen ring. Vanwege het harde materiaal van de hoop wordt aangeraden om een t-shirt met mouwen, een lange legging en eventueel beenwarmers te dragen. tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Leuke feitjes

Workshop

Burlesque

Vrouwelijk, sexy, speels en theatraal: dat is Burlesque. Mag je graag dansen en schuw je daarbij een haarzwiep of heup-shake niet? Leer tijdens deze workshop hoe je zelfverzekerd je sexy dans-moves kunt tonen. Kies je eigen muziek of laat de docent een opzwepend deuntje opzetten. Burlesque kan bestaan uit staande dansbewegingen, floorwork of uitgevoerd worden met behulp van een stoel.

Wat kan ik dragen?

Leen een korset of veren boa en leef je uit. Plezier gegarandeerd. ‘Show a little leg, gotta shimmy your chest. It’s a life, it’s a style, it’s a need, it’s Burlesque.’ – Christina Aguilera.

Leuke feitjes

Workshop

Sup Yoga & Play Zwolle

(Alleen in de zomermaanden)
Een Sup Yoga lessen in Zwolle zijn leuk en ontspannend op het water. We starten met een korte sup route over het water van de Agnietenplas. We beginnen met een stukje ontspanning en daarna oefenen we verschillende yogahoudingen op het board. Vaak is er ook nog tijd om dit unieke moment vast te leggen op de foto! Je hoeft geen ervaren yogi te zijn, want we passen de oefeningen aan naar wat jouw lichaam kan. Iedereen is welkom!

Kleding advies

Draag sportkleding tijdens de SUP Yoga lessen en neem een handdoek mee.

Leuke feitjes

Offerte aanvragen

in slechts 4 stappen
1.

Kies je workshop.

2.

Vul je voorkeursdatum en tijd in.

3.

Kies de duur van de workshop.

4.

Vul je gegevens in en verstuur.

Vragen met een hebben wij nodig om je aanvraag in behandeling te kunnen nemen

  Stap 1: welke workshop wil je volgen?*

  En hoe laat wil je dat de workshop start?*

  Stap 3: hoe lang wil je dat de workshop duurt?*

  Stap 4: welke gegevens mogen wij noteren?