Over ons

Origineel en uitdagend

Ons verhaal

Vliegen is voor iedereen

Dance Yoga Zwolle is de grootste Aerial Studio van noord Nederland.

Met een enthousiast en liefdevol team van docenten en bieden we net dat stukje extra mentale en persoonlijke begeleiding. Onze docenten hebben een opleiding genoten bij verschillende gerenommeerde yogascholen zoals Arhanta Yoga en De Nieuwe Yogaschool.

We bieden yoga-, paaldans-, aerial hoop en aerial dance lessen en workshops die geschikt zijn voor mensen mét en zonder ervaring, oud of jong!

Dus ook voor jou!

Sinds 2017 neemt Dance Yoga Zwolle ook deel aan wedstijden. Docenten en ook leden hebben meegedaan met regionale wedstrijden en ook met het Nederlands Kampioenschap. Plezier en creativiteit is het doel. De inspanningen, creativiteit en kwaliteit worden beloond met prijzen. De uitdaging blijft om prestatiegericht te werken zonder dit te koppelen aan prestatieverwachtingen.

Van een gedeelde ruimte in een wijkcentrum verhuisde de school naar een ruime eigen locatie bestaande uit 2 panden naast elkaar. Een fijne locatie aan de Ceintuurbaan in Zwolle, waar we 2 zalen met een geheel eigen karakter en sfeer hebben. In de vuurzaal hebben we maar liefst 12 palen en bieden we een divers aanbod aan paaldanslessen. In de aardezaal worden alle (aerial) yogalessen gegeven en de aerial hoop. Door deze extra ruimte is ook ons rooster behoorlijk uitgebreid en bieden we gedurende de week ruim 20 uur aan groepslessen aan!

Buiten deze lessen om geven we privé lessen, workshops en cursussen aan scholen. Ook bieden we de mogelijkheid tot het volgen van onze opleiding tot yoga of aerial docent!

Missie

We willen een veilige plek bieden, waar iedereen zichzelf mag en kan zijn. Waar je je zorgen even mag parkeren en echt tijd voor jezelf mag nemen. Een plek waar je zowel lichamelijk als geestelijk mag ontwikkelen op jou tempo. Waar nieuwe vriendschappen ontstaan, waar gelachen wordt en soms gehuild. Waar je je energie kwijt kan en de deur uit stapt met nieuwe energie. Een plek waar je wilt blijven terugkeren.

Onze beschermer

Shiva Nataraja

In de dans van Shiva als Nataraja komt het vernietigen, het beschermen en het scheppen samen. Alles wat er gister was, is vandaag alweer veranderd. Alles wat nu begint, zal uiteindelijk ook weer eindigen. Wij delen graag wat Nataraja voor onze levensfilosofie betekent en waarom Dance & Yoga Zwolle juist Shiva als Nataraja als symbool heeft gekozen. Tijdens het dansen en ook op de yogamat merk je dat het leven constant verandert. De ene dag gaat het je voor de wind en de andere keer kom je voor je gevoel geen stap vooruit.

Onze docenten

Vragen?

Wij staan voor je klaar

Neem contact met ons op of bezoek onze studio

Bellen, appen of mailen? Ons is niets te gek, dus pak die telefoon en neem contact met ons op!

Alleen telefonisch bereikbaar tussen 10.00 & 14.00 uur, de rest van de dag dansen wij 🙂