Paaldansen

We have everything you need to fly

Pole sport & Pole dance

Paaldansen voor iedereen

Wil jij leren paaldansen? Of heb jij al ervaring maar zoek jij een nieuwe locatie in de omgeving van Zwolle? Kom naar Dance & Yoga Zwolle aan de Ceintuurbaan in Zwolle voor een paaldansles, workshop of personal trainingsessies.

Bij Dance & Yoga Zwolle vind je onder meer:

Oftewel, voor ieder wat wils!

Gewoon aan de Ceintuurbaan

Paaldansen in Zwolle

Er is niets leuker dan paaldansen. Althans dat vinden wij. Of je nu één-op-één traint of in een groep, de sfeer is altijd goed. Samen hebben we plezier en dat terwijl we keihard trainen, want het is en blijft een sport. Het mooiste: we trainen zonder dat iemand het doorheeft. Oké, de warming-up maken we graag uitdagend, maar zo weet je zeker dat je goed warm bent als we gaan dansen. We leren je de basismoves, maar daar stopt het niet. Jij leert ze ook combineren zodat je uiteindelijk prachtig leert dansen en flowen. Aan het einde van elke les krijg je bovendien de tijd om nog even zelf ’te spelen’ en te freestylen zoals wij dat noemen.

Enthousiast? Boek dan direct een proefles!

Bekijk onze sfeer en filosofie!

Alleen voor proeflessers

Probeer een les voor slechts € 15

Simpel en snel
1.

Klik op KOOP NU en maak een account aan in ons boekingssysteem.

2.

Betaal de proefles.

3.

Klaar! Kies je les en reserveer direct.

1 Proefles

Try to fly
15,00
  • Alleen voor proeflessers
Populair

Verschillende soorten lessen

Paaldanslessen

In onze dansstudio vind je verschillende soorten lessen. Tijdens al onze lessen ga je trainen op een static en een spinning pole; oftewel een statische vaste) danspaal en een danspaal die met je meedraait. Na inschrijving (Boek eerst een proefles) ontvang je van ons een boekje met daarin alle moves die je kan en gaat leren.

Hieronder vind je een overzicht zodat je kan lezen welke les bij jou past. We bieden bijna alle lessen meerdere keren per week aan. Bekijk ons lesrooster voor alle actuele lessen.

Kledingadvies

Bij paaldansen is grip een belangrijk onderdeel. Dit verkrijg je veelal door huidcontact. Daarom is het dragen van de juiste kleding essentieel voor het kunnen leren van alle tricks.

Pole Basics

Kracht

Ben je nieuw in het paaldansen? Of wil je kracht opbouwen na bijvoorbeeld een blessure? Bij Pole Basics leer je onder begeleiding van een docent de basis techniek van het paaldansen. Je leert verschillende draaien om de paal, ‘zitten in de paal’ en je werkt er aan houdingen op de kop zoals zitten in de paal en een chopper.

Pole basics plus

Flexibiliteit

Tijdens de Pole Basics plus lessen werk je aan uitbreidingen van moves en tricks die je al kent vanuit de pole basics. Ideaal voor de dansers die de basis van het paaldansen al onder de knie hebben.

Voor deze les is fijn als je tricks als een chopper, zitten in de paal, klimmen, basic kate, outside leghang en cartwheels (molenbenen) aardig beheerst.

Aerial kids

Populair

In de Aerial Kids groep wordt er op een speelse wijze verschillende technieken aangeleerd in de paal, de hoop en het doek. Alle drie de onderdelen worden in de lessen behandeld. Soms is er de focus op een, soms werken we in groepjes en rouleren we de onderdelen zodat ieder op zijn eigen niveau en tempo aan de slag kan. O.a. klimmen, zitten, draaien en onderste boven hangen zullen aan bod komen. Voor deze les is geen ervaring nodig.

Spinning pole

Kracht

Tijdens Spinning Pole leer je mooie zachte choreo’s zo vloeiend mogelijk uit te voeren in een spinning paal. Leer om te gaan met de draaiingen zonder duizelig te worden en voel de flow!

Kom naar deze les als je een chopper, zitten in de paal, klimmen, basic kate, en cartwheels (molenbenen) aardig beheerst. Volg deze les niet op een lege maag.

Pole tricks

Flexibiliteit

In deze lessen leer je losse tricks, flips en moves in of onder de paal. Zoek je insta waardige foto’s/filmpjes om jezelf aan de wereld te laten zien? Dan is deze les wat voor jou! Ervaring met de basics van het paaldansen is vereist.

Voor deze les is fijn als je tricks als een chopper, zitten in de paal, klimmen, basic kate, en cartwheels (molenbenen) aardig beheerst.

Pole combo

Populair

Bij deze lessen werk je verschillende tricks en moves achter elkaar uit te voeren in de paal. Ideaal voor de dansers die willen werken aan hun uithoudingsvermogen. Ideaal voor de wat meer ervaren dansers, maar alle combo’s zijn ook op te breken, dus er is altijd een instap optie beschikbaar voor jou.

Voor deze les is fijn als je tricks als een chopper, zitten in de paal, klimmen, basic kate, en cartwheels (molenbenen) aardig beheerst.

Contemporary pole

Kracht

In deze les leer je een choreografie aan op muziek of mag je zelf experimenteren met bewegen rondom de paal en op de vloer. We werken in een maand aan dezelfde choreo, dus het is fijn als je meerdere lessen volgt in een maand, maar losse lessen kan ook. Zowel gevorderde dansers als beginners zijn welkom in de lessen.

Kom naar deze les als je mee kan komen in de Basics lessen. Je hoeft geen specifieke tricks te kunnen of veel ervaring te hebben voor deze les.

Sexy pole choreo

Flexibiliteit

In de Sexy Pole Choreo lessen leer je in een aantal weken een sexy choreografie aan in de paal of met een stoel. Je leert sierlijk bewegen en (paaldans) moves te combineren. Iedereen is welkom in deze les. Voel je vrouwelijk en vrij!

Kom naar deze les als je mee kan komen in de Basics lessen. Je hoeft geen specifieke tricks te kunnen of veel ervaring te hebben voor deze les.

Flexibility training

Populair

Heb je altijd al een spagaat willen kunnen doen? Of de split? Of wil je je rug verder kunnen buigen in de paal voor nog mooiere houdingen? Tijdens de flexibility training werken we eraan om je verder te krijgen in je flexibiliteit. Met behulp van ‘props’ als de paal, elastieken, blokken en dekentjes gaan we proberen jou dat stapje verder te laten komen.

Je hoeft zeker niet lenig te zijn om aan deze les mee te kunnen doen. Dat is juist waar we aan gaan werken!

Advies

Paaldansles voor beginners

Ben je een beginner en wil je laagdrempelig kennismaken met paaldansen? Boek eens een proefles voor de Pole Basics. Vind je het spannend om direct bij een groepsles te starten? Dat is uiteraard nergens voor nodig! Al onze dansers staan klaar om je op te vangen en op weg te helpen. Toch liever één-op-één starten? Kies dan voor een sessie met een van onze personal trainers. Zo kan je alvast werken aan je moves voordat je in de groepslessen mee gaat draaien.

Wat kan je verwachten?

Wij staan voor je klaar! Onze leden en docenten vinden het erg leuk om elkaar te helpen. Wij zijn allemaal begonnen met geen ervaring en weten als geen ander hoe dat voelt. Stap voor stap begeleiden wij jou. Je kan een warm welkom verwachten, wanneer kom jij? 

Leuke feitjes

Advies

Paaldansles voor ervaren dansers

Heb je al vaker gedanst en heb je de basis moves al onder de knie? Dan is de Basic Plus les iets voor jou. Tijdens deze lessen bouw je voort op de basismoves die je al geleerd hebt. En wat dacht je van de speciale Sexy Choreo lessen of onze lessen waar je jouw eigen choreo leert maken? Schrijf je in en boek direct je lessen via onze speciale app.

Voor wie

Wij doen het net even anders dan andere studio’s. Geen ingewikkelde niveaus of tricks die je moet kunnen halen. Wij geloven namelijk dat niet elk lijf het zelfde is en dat je juist door plus les te volgen veel meer kan leren. In de plus hebben wij voor elk niveau opties. Wij leren van elkaar. Jij leert mij en ik leer jou, Namasté!  

Voor een plus les is het handig dat jij klimmen, een chopper en outsideleghang beheerst. 

Wat kan je verwachten?

Een les vol plezier en uitdaging! Doordat onze plus lessen zo gemixt zijn, leert iedereen van elkaar. Je leert niet alleen nieuwe dingen, maar ook nieuwe mensen kennen. Wanneer kom jij jezelf uitdagen? 

Leuke feitjes

Waarom

Paaldansen voor de kinderen

Wist je dat paaldansen een onwijs leuke sport is voor kinderen? Spelenderwijs maken ze kennis met de sport en leren ze alle moves onder de knie te krijgen. Vaak zien wij dat kinderen onbevangen zijn en genieten van het klimmen en flowen in de paal. Bovendien zijn ze erg lenig wat ze helpt bij veel van de trucjes die ze gaan leren. Boek eens een proefles en laat je kind kennismaken. Je zal zien dat ze het geweldig vinden!

Voor wie

Voor alle kinderen tussen de 6 en 14 jaar! 

Wat kan je verwachten?

Plezier, fun en uitdaging! Een uur lang spelen 🙂 

Leuke feitjes

Alleen voor proeflessers

Probeer een les voor slechts € 15

Simpel en snel
1.

Klik op KOOP NU en maak een account aan in ons boekingssysteem.

2.

Betaal de proefles.

3.

Klaar! Kies je les en reserveer direct.

1 Proefles

Try to fly
15,00
  • Alleen voor proeflessers
Populair

Hier worden wij echt blij van!