Onze docenten

Zorgen voor jouw vliegplezier

Vliegen doe je onder begeleiding

Maak kennis met onze docenten

Met een enthousiast en liefdevol team van docenten bieden we net dat stukje extra mentale en persoonlijke begeleiding. Onze docenten hebben een opleiding genoten bij verschillende gerenommeerde yogascholen zoals Arhanta Yoga en De Nieuwe Yogaschool.

Onze dansdocenten

Onze yogadocenten

"The Journey is the destination!"

Larissa

Larissa is intuïtief sterk en voelt exact aan waar jouw persoonlijke groei zit. Daarnaast weet ze de kennis – die ze heeft opgedaan tijdens meerdere opleidingen op het gebied van Aerial Dance, Aerial Yoga en Yoga – goed toe te passen tijdens haar groepslessen en één-op-één coaching. Larissa leert jou:

Winnaar NK Pole Sport 2019

Wist je dat Larissa de oprichter is van Dance & Yoga Zwolle en nog steeds, samen met Roos, eigenaar is? Daarnaast won ze in 2019 het NK Pole Sport Master Women 40+! Doordat ze voldoende punten behaalde mocht ze ook deelnemen aan het WK 2019 in Canada. Ze behaalde hier de 12de plek van de wereldranglijst. Ze heeft inmiddels al meerdere dansers begeleid naar shows en wedstijden, waarvan 80% van de deelnemers een prijs mee naar huis mochten nemen!

Lessen die Larissa geeft

"Wake up Sleeping Beauty, it's time to become the Beast!"

Roos

Roos is, samen met Larissa, eigenaar van Dance & Yoga Zwolle. Haar lessen zijn, door haar enthousiasme, nooit saai en staan vaak in teken van conditie, kracht en vrouwelijkheid. In haar lessen zijn altijd genoeg opties, hierdoor kan jij dansen op jouw eigen niveau. 

Kortom, met Roos: 

Lessen die Roos geeft

Let's have fun!

Nicole

Nicole geeft paaldansles voor beginners en heeft al meer dan 15 jaar ervaring. Nicole houdt wel van een feestje en dat zie je ook terug in haar lessen: haar lessen staan bekend om haar enthousiasme, fun en speelsheid.  

Begin je net met paaldansen? Dan helpt Nicole je graag!

Lessen die Nicole geeft

The power of sweet!

Eva

Waar moeten we beginnen bij Eva? Ze is namelijk een all round Aerial Docent, wat kan Eva niet? Ze geeft Paaldansles, Hoop en Silk. Waar haar persoonlijkheid lief en zacht is, heeft haar lijf ontzettend veel kracht en weet ze leden altijd uit te dagen naar leuke combinaties. Ze waait als een frisse wind door jouw dans!

Kortom: Wil jij iets nieuws leren? Boek dan een les bij Eva!

Lessen die Eva geeft

Flex your way to the top!

Emma

Onze jongste docent! Haar puurheid en speelsheid maakt dat de yoga of paaldans lessen van Emma altijd een feestje zijn. Ze is erg flexibel en kan jou goed leren hoe jij dat ook kan worden.

Wil jij werken aan de basics of je flexibiliteit? Dan is Emma jouw vrouw!

Lessen die Emma geeft

Vrouw zijn!

Erika

Erika haar lessen staan in het teken van vrouwelijkheid! Ze geeft voornamelijk Paaldansles en Chairdance. Ze is één van onze meest ervaren docenten en haar uitleg is altijd duidelijk, actief en krachtig! Wil jij een uurtje genieten en je zelfvertrouwen een boost geven? Boek dan een les bij Erika! 

Lessen die Erika geeft

De Pole Artist

Hendrik

Hendrik is de Pole Artist van Nederland! Hij won meerdere NK’s en werd op het WK van 2022 zelfs 3de. Vindt hij dat belangrijk? Eigenlijk niet, hij wil namelijk vooral dansen en anderen laten dansen! Als hij danst staat hij volledig in zijn kracht. Bij Hendrik leer je dat de kleine details in de techniek veel belangrijker zijn dan kracht. Ben je niet sterk, dan moet je slim zijn 😉

Kortom: wil je de techniek van jouw dans beter beheersen? Boek dan een les bij hem!

Lessen die Hendrik geeft

Knoopjes & knuffels

Mariëtte

Mariette is onze silk hammock danser en de grootste knuffelbeer die er is! In haar les is altijd één grote apenkooi waar spelen, nieuwe dingen ervaren en plezier centraal staat! Wil jij meer plezier in jouw dans ervaren en in tussentijd fit en sterk worden? Boek dan een les bij Mariette

Lessen die Mariette geeft

Hoop expert!

Ilona

Ilona geeft Hoop les op een vernieuwende en speelse manier! Ze is altijd enthousiast en begripvol. Wil je nieuwe tricks of combo’s leren in de hoop? Boek dan een les bij Ilona!

Lessen die Ilona geeft

Gewoon beginnen, ik help je wel!

Anne

Anne geeft voornamelijk basic pole lessen. In haar lessen zal je merken dat ze met veel geduld en aandacht jouw de basis van paaldansen aanleert. Wil jij leren paaldansen en je zelfvertrouwen een boost geven? Boek dan een les van Anne!

Lessen die Anne geeft

Yoga & flow

Jody

Jody is een echte yogi en één van onze meest ervaren yoga docenten. Met haar zachte en vrolijke karakter begeleidt ze jou in de meest uitdagende houdingen en flows. Jody is een all round yoga & Aerial docent.

Lessen die Jody geeft

Yes you can!

Marieke

In de basic plus les van Marieke leer je nieuwe dingen! Durf je iets niet? Geen zorgen Marieke helpt je. Haar oog voor details maakt dat ze je net de tips kan geven die het verschil maken. Techniek, doorzetten en ontdekken staat centraal in haar lessen.

Lessen die Marieke geeft