GENIET MET HET HELE GEZIN ANDERHALF UUR VAN ALLE VORMEN VAN ARTISTIC AERIAL DANCE!

The Goddess dance

In de Goddess Dance zie je verschillende godinnen hun eigen pad bewandelen. Je ziet hun diepte- en hoogte punten, (liefdes) verdriet, vreugde en het ontwaken van hun inner Goddess. Ga zitten, relax en laat je betoveren door deze fantasy dance!

Wat is Aerial Dance?

De letterlijke vertaling is kunstzinnig luchtdansen. Het draait dan ook vooral om expressie in en om de paal, doeken en hoepels.

Voor het hele gezin

Hoe ziet de avond eruit?

Tijdens de show nemen wij jou mee in het verhaal van Godinnen die ontwaken. Tijdens de dans vinden ze zichzelf of juist helemaal niet. Ze staan volledig in hun kracht als eigen goddin. Alle godinnen zijn gebaseerd op de Griekse en Romeinse mythologie, volledig vertaald naar de persona van de dansende godin. Precies zoals ze al zijn, worden of konden zijn. Kortom, een avond vol dans, theater, show en plezier voor het hele gezin!

Save the date & koop een kaart!

Datum4 februari 2023
LocatieAardezaal Ceintuurbaan 16P,
8024 AA Zwolle
Tijden16:00 uur – 19.30 uur
Prijs€20,- p.p. inclusief één drankje en verse hapjes

Kaarten bestellen

Vind je het leuk om zelf ook te proberen wat onze dansers doen? Na afloop staan onze docenten voor je klaar om je te helpen! Ben jij benieuwd hoe de trainingen van onze dansers eruit ziet? Volg ons op Instagram!

    Tijdstip